Akdeniz’in incisi Antalya’nın en iyi 10 aile oteli

Bütün bir kış boyunca zamanını iş ortamında geçiren ya da başka nedenlerden dolayı çocuklarına vakit ayıramayan ebeveynler, ailecek tatil yapmanın keyfini doyasıya çıkarmak için otelleri incelemeye başladı. 

Ailesiyle birlikte bütün bir yılın yorgunluğunu üstünden atmak isteyen seyahatseverlerin bu bayramda tatil hazırlığı telaşına kapılmaması için Türkiye’nin en güçlü otel veri bankası m-otel.com’da yer alan en iyi aile otellerini derledik.

İşte sizi aradığınız otel bilgisine en kısa yoldan ulaştırma amacıyla tasarlanan m-otel.com‘dan müşteri puanlarına göre (8.0-10 puanları baz alınmıştır) derlediğimiz en iyi 10 aile oteli:

– CRYSTAL ADMIRAL RESORT SUITES & SPA (9.0)

Sahip olduğu eşsiz manzarası ile misafirlerine rüya gibi bir tatil imkanı sunan Crystal Admiral Resort Suites & Spa, Antalya Havalimanı’na 80 km ve Antalya şehir merkezine 85 km mesafede bulunuyor. Otel, ince kum sahili, çeşitli büyüklükte havuzları ve Aquapark’ı ile özellikle çocuklu aileler için adeta bir tatil cenneti özelliği taşıyor.

Crystal Admiral Resort Suites & Spa, 4-12 yaş arası çocuk ve gençler için gün boyu devam eden aktiviteler, Crispy Mini Club, oyunlar, çocuklara özel ayrılmış bir havuz, yiyecek ve içecek servisleri ile çocuklarınıza eğlenceli, macera dolu, unutulmaz bir tatilin kapısını aralıyor. Öte yandan otel bünyesinde bulunan çocuk kulübü, görevli personelleriyle birlikte “Çocuk ve Aile Dostu Otel” konseptine uygun hizmet veriyor.

Adres: Side-Kızılot, Manavgat / Antalya
Tel: 444 0 558 / (0242) 322 00 00 (Rezervasyon Hattı) – (0242) 766 48 00 (Otel Direkt Hat)

– IC HOTELS GREEN PALACE (9.0)

Akdeniz’in mavisi ile buluşan özel kumsalı, muhteşem bahçeleri, toplam 4 bin m2’lik havuz alanı, 2015 yılında yenilenen toplam 429 odası ve birbirinden farklı lezzetler sunan restoranları ile misafirlerine yepyeni bir tatil deneyimi vaat eden IC Hotels Green Palace,  Antalya şehir merkezine 25 km, Antalya Havalimanına 15 km uzaklıkta bulunuyor.

Standart hizmetlerin yanı sıra aileler için özel olarak tasarlanmış ‘Çocuk Bakıcılığı, Aqua Park ve Spray Action Havuzları, Sinema ve Playstation odaları, çocuklara gündüz ve akşam gösterileri için Mini Amphi Tiyatrosu, Mini Disko, Luna Park, farklı temalı partiler, çeşitli spor, oyunlar ve el sanatları, aktiviteleri ile bölgedeki en büyük ve en güvenli mini kulüp olan ‘NICO Kids Club’ hizmetini 0-4 yaş arası (Bebek Kulübü), 4-8 yaş ve 8-12 yaş arası çocuklar (Mini Club) ve 12- 16 yaş arası (Teenage Club) misafirleri için sunuyor.

Adres: Özlü Köyü, Kocaçam Mevkii Kundu 07110, Antalya
Tel: 0242 431 21 21

– CORNELIA DIAMOND GOLF RESORT & SPA (9.0)

Antalya Belek’te misafirlerine “Tailor Made Luxury” anlayışıyla kusursuz bir tatil deneyimi yaşatan Cornelia Diamond Golf Resort & Spa, ‘Bebek Dostu Otel’ özelliği ile bebek bakımı hizmetinin yanı sıra Atlantis Çocuk Dünyası, çocuk havuzları, kapalı ve açık oyun alanları, lunapark, su kaydırakları gibi pek çok olanağı sunan 4 bin metrekarelik özel bir alanda aileler için eğlenceli bir atmosfer sunuyor.

Mini sinema, oyun odaları, spor alanı, mini kulüp alanının içinde bulunan yüzme havuzları, su parkı, elektronik oyunlar, playstation, çarpışan arabalar, tren ve atlı karıncadan oluşan mini bir lunapark gibi çeşitli hizmetlerin sunulduğu otel, yaz sezonu boyunca aileleri yaratıcı ve eğlenceli aktivitelerle buluşturuyor.

Adres: İskele mevkii, 07506 Belek / Antalya
Tel: 0242 710 16 00

–  GLORIA SERENITY RESORT (8.8)

Her şey dahil olanaklarıyla ailenize konforun, maceranın ve huzurun farklı boyutlarını keşfetme imkanı sunan Gloria Serenity Resort, küçük/büyük 8 kaydırağa sahip Aquapark ile her yaştan çocuk için eğlence ve heyecanı bir arada yaşatıyor.

Küçük misafirlere güvenli ve eğlenceli bir dünyanın kapılarını açan Gogi Kids Club’da Kostümlü Oyunlar, Hazine Avı, Banana, Balon Rallisi, Doğa Keşfi, Palyaço, Hatıra Kartları, Basketbol, Bilardo, Futbol, Masa Tenisi, Mini Golf, Mini Disko, Sinema ve çok daha fazlası var.  13 – 17 Yaş arası misafirlerini de unutmayan Gloria Serenity Resort, Teenage Club ile bilardo, futbol, dart, su sporları, masa tenisi, açık havuz, kapalı havuz, mini golf, basketbol, voleybol, aquapark, DJ kursu ve birbirinden eğlenceli sayısız aktivite imkanı sunuyor.

Adres: Belek Mah. Turizm Cad. No: 12B/B Serik / Antalya
Tel: 0242 710 23 00

– ALVA DONNA EXCLUSIVE HOTEL BELEK (9.0)

Kendine özgü mimarisiyle; 64bin m2’lik alan üzerine kurulu olan Alva Donna Exclusive Hotel Belek, havalimanına 40 km, Antalya şehir merkezine 50 km uzaklıkta bulunuyor. Otel, ana bina ve delüks binadan oluşan toplamda 11 blok, 724 oda, 2 ana restaurant, 6 A’la Carte Restaurant, 3 Snack Restaurant, 11 Bar, 1 Disko, 2 Kapalı, 7 açık toplamda 9 yüzme havuzu, 2 spa merkezi, 2 tenis kortu, açık otopark, çocuk Kulübü ve oyun parkı, özel plaj ve iskele ile hizmet veriyor.

Çocuk misafirler için sahilde deniz suyu havuzu bulunan otelde ‘Çocuklar mutlu aileler mutlu’ felsefesiyle hazırlanan ve Klasik ‘mini club ‘ anlayışından uzak olarak tasarlanan Alves Çocuk Kulübünde çocukların kişisel gelişimlerine katkıda bulunacak özel aktiviteler, el işi etkinlikleri, boyama, aktivite alanları, şovlar ve festivaller yer alıyor.

Adres: Boğazkent Mahallesi, Mimar Sinan Cad. Sahil Mevkii, 07400 Serik/Antalya
Tel: 0242 731 00 25

– CONCORDE DELUXE RESORT (9.0)

Antalya’nın ünlü Lara bölgesinde, denize sıfır konumda bulunan Concorde DeLuxe Resort, Antalya Havalimanı’na 10 km, şehir merkezine ise 15 km uzaklıkta yer alıyor. Concorde DeLuxe Resort, çocuklu ailelere rahatlıkla güneşlenip keyfini çıkarabileceği Antalya’nın mavi bayraklı ve ince kumlu ünlü Lara sahili ve açık/kapalı toplamda 3 bin 214 m2’lik geniş havuzları ile tatil keyfini doyasıya yaşatıyor.

Otelde spor ve diğer aktiviteler içerisinde tenis kortu, su jimnastiği, step/aerobik, masa tenisi, su voleyboluu, badminton, boccia, basketbol,mini golf, mini futbol, dart, fitness merkezi, motorsuz su sporları, langırt gibi seçenekler sunulurken ayrıca profesyonel dalgıçlar eşliğinde havuzda ücretsiz deneme dalışı yapabilir, dalış dersleri alabilir veya dalış ve şnorkel turlarına katılarak tatilinizi renklendirebilirsiniz. (Eğitimler sonrası dalış sertifikası verilmektedir.)

Adres: Kemerağzı Site Mahallesi, Tesisler Caddesi 358/1 Aksu Antalya 
Tel: 0242 352 26 26

– LIMAK LARA DE LUXE HOTEL & RESORT (9.0)

Antalya’nın Lara bölgesinde misafirlerine eşsiz bir tatil deneyimi yaşatmak amacı ile hizmet veren Limak Lara Otel, Uzak Doğu konseptiyle misafirlerini bekliyor.

Otelin açık alanlarında bulunan kaydırak havuzu, çocuk havuzları ve benzersiz ying yang desenli ana havuzu ile keyifli dakikaların tadını çocuklarınızla çıkarabilirsiniz. Tunus, Ukrayna, Bulgaristan, Rusya, Günay Afrika, Venezuella gibi dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen aralarında Avrupa şampiyonu okçu, milli yüzücüler, profesyonel dansçılardan oluşan animasyon grubunun hazırladığı şovlar ve skeçler ile eğlenebilirsiniz.

Adres: Kemerağzı Mevkii P.K. 34 Lara / Antalya
Tel: 0242 352 27 00

– MAXX ROYAL BELEK GOLF & SPA (8.4)

Özel hizmetleriyle tatili unutulmaz kılan Maxx Royal Belek Golf Resort, misafirlerine olağanüstü bir deneyim yaşatırken her yaşta çocuk için özel olarak tasarlanmış pek çok aktivite ve hizmeti de bünyesinde barındırıyor.

1-12 yaş arası tüm çocuklara sayısız aktivite ve eğlence sunan Maxxiland, oyun ve eğitim amaçlı oluşturulmuş özel etkinlikleri ve uzman kadrosuyla, çocuklara ailelerinden bağımsız tatil yapmanın keyfine varacakları, benzersiz bir tatil yaşatıyor. Geniş bir alanda konumlanan Maxxiland’de çocuk resepsiyonu, eğlenceli oyun odaları, bebek bölümü ,1-3, 4-7 ve 8-12 yaş grupları için aktivite odaları, çocuk restoranı, sinema odası, müzik odası, game room, bahçe alanı (park, mini tiyatro) yer alıyor.

Adres: İskele Mevkii, Belek / Antalya
Tel: 0 242 710 27 00

– TITANIC BEACH LARA (EX TITANIC BEACH & RESORT DE L (9.0)

Titanic Beach Lara; tematik mimarisi, şık dekorasyonu, keyifli odaları ve samimi atmosferiyle misafirlerine muhteşem bir tatil deneyimi yaşatırken farklı dilleri konuşabilen eğitmenler eşliğinde, çocuklara etkili iletişim ve aktivitelerde özenli bir hizmet ve sınırsız bir eğlence sunduğu Tini Kids Club’ta, kaydıraklı çocuk havuzu, Santa Maria gemisi ve oyun salonu ile misafirlerini eğlenceli bir dünyaya davet ediyor.

Gündüz havuz – plaj oyunları, plaj partileri, açık hava gece kulübü Ocean Disko’da muhteşem dans ve showlar misafirlerle buluşuyor. Ana havuz, kaydıraklı havuz, olimpik, yarı olimpik ve çocuk havuzlarında serinlemek, güneşlenmek ve iyi vakit geçirmek isteyen misafirler için lezzetli ikramlarla tam bir su eğlencesi sunuluyor.

Adres: Lara Turizm Merkezi Lara / Antalya
Tel: 0242 352 02 02

– KAYA BELEK

Geniş çam ormanları arasında bulunan Kaya Belek, eşsiz konumuyla açıldığı günden bu yana özellikle çocuklu ailelerin öncelikli tercihi olmuş ve çok özel çocuk aktiviteleri, geniş animasyon kadrosu ve Kids Club avantajı ile huzurlu bir tatil yapmak isteyenleri davet ediyor.

Kaya Belek Kid’s World, tüm aktiviteleriyle çocuklarınız için eşsiz bir tatil fırsatı sunuyor. Çocuklar için Mini Club (04-12 yaş), Teen Club (13-16 yaş), spor, özel animasyonlar, Aquapark, Mini Disco, çocuk havuzu, özel oyun alanı, çim sahalar, Rent a Buggy, çocuk restoranı, Baby Sitting, el işi atölyesi, kütüphane, sinema, ve genel oyun alanları ile çocuklarınız için keyifli ve heyecan verici bir dünya sunuluyor.

Adres: Üçkum Tepesi Belek / Antalya
Tel: 0242 725 55 00

Turizm Günlüğü Haber – Yazar Sahra Gülal – 02 Ağustos 2018

Genel