Türkiye’nin en popüler 10 iş oteli

Türkiye’nin ilk meta search arama sistemi www.m-otel.com verilerine göre en popüler 10 şehir oteli belirlendi.

Türkiye’deki tüm otellerin bilgisine ulaşabileceğiniz www.m-otel.com’un verileri ışığında konumu, geniş toplantı salonları, masaj ve spa hizmetleri, buhar odaları, gurme restaurantlar gibi özellikleriyle Türkiye’nin en popüler 10 iş oteli…

İş hayatında pek çok konumdaki çalışan, görev gereği seyahat etmek, farklı şehirlerde bazen farklı ülkelerde konaklamak durumunda kalıyor. İş amaçlı konaklanan bu oteller de artık hem bulundukları şehrin tanıtımına katkıda bulunuyor hem de misafirleri için her türlü konforu sağlayarak seyahati renklendiriyor. Türkiye’nin en güçlü otel veri bankası www.m-otel.com verilerine Türkiye’nin en popüler 10 iş oteli şöyle sıralandı:

Conrad İstanbul Bosphorus, kişiselleştirilmiş hizmeti ile misafirlerine olağanüstü bir deneyim sunuyor.

CONRAD ISTANBUL BOSPHORUS

Hilton Worldwide markasının Türkiye’de lüks segmentte hizmet veren tek oteli olan Conrad İstanbul Bosphorus, İstanbul Boğazı’na hakim konumu ve kişiselleştirilmiş hizmeti ile misafirlerine olağanüstü bir deneyim sunuyor. Ortaköy ve Dolmabahçe Sarayı’na yürüme mesafesinde olup İstanbul’un en gözde alışveriş ve iş noktaları ile birlikte Anadolu Yakası’na kolay ulaşım olanağı ile dikkat çeken otel, geçtiğimiz Haziran ayında verilen Dünya Seyahat Ödülleri (2018 World Travel Awards) kapsamında “Türkiye’nin Önde Gelen Oteli” ödülüyle birlikte, “Türkiye’nin Önde Gelen Konferans Oteli” ve “Avrupa’nın Önde Gelen Şehir Oteli” ödüllerine layık görülmüştü.

Mükemmel Boğaz manzarasıyla Conrad İstanbul Bosphorus.

Conrad İstanbul Bosphorus, Dünya Seyahat Ödülleri’nde 2004, 2005 ve 2006 yıllarında “Avrupa’nın En İyi İş Oteli”, 2009’da “Türkiye’nin En İyi İş Oteli”, 2013, 2014 ve 2015’te “Türkiye’nin En İyi Konferans Oteli” ve 2015’te “Avrupa’nın En İyi Şehir Oteli”, 2017’de “Türkiye’nin Önde Gelen Oteli” seçilmişti.

Detaylı bilgi için; Conrad İstanbul Bosphorus

 

Şehrin merkezinde konumlanan Ankara HiltonSA.

ANKARA HILTONSA

Ankara, Çankaya, Gaziosmanpaşa’da yer alan otel, ünlü Tunalı Hilmi Caddesi ya da Karum alış veriş merkezi gibi mekânlara yürüyerek 5 dakika süren uzaklıkta yer almaktadır. Otelin üst katında yer alan spor salonu da Ankara manzarasını izlemek isteyenler açısından çok ideal bir seçim olabilir. Otelin bünyesinde yer alan sağlıklı yaşam tesisinde ise sauna, açık güneşlenme terası, jakuzi, hamam gibi imkânlardan yararlanabilirsiniz. 24 saat açık ön bürosu ile kesintisiz hizmet sunan otelde araç kiralama, bebek bakıcısı, çamaşırhane, emanet kasa, kuru temizleme, masaj, berber, kuaför ve business center gibi hizmetlerden veya bölümlerden yararlanma olanağı da sağlanmaktadır.

Ankara HiltonSA modern dekorasyonu ve konforu ile dikkat çekiyor.

Otelde yer alan restoran ve barlarda ise, rahat ve şık bir ortamda içeceğinizi yudumlama ya da Türk ve uluslar arası mutfaklardan özenle seçilmiş olan yemekleri deneme şansınız olacaktır. Otelin odalarında ise tuvalet, mermer lavabolu banyo, fön makinesi, eşya dolabı, klima, uydu yayınlı geniş ekran TV, minibar, oturma alanı ve çalışma masası gibi imkânlar standart olarak sunulmaktadır.

Detaylı bilgi için; Ankara HiltonSA

Kaya İstanbul Fair & Convention.

KAYA KAYA ISTANBUL FAIR & CONVENTION

Kongre otelciliğinin en seçkin örneklerinden birisi olarak gösterilen Kaya Istanbul Fair Covention, Topkapı Sarayı, Sultanahmet Camii ve Ayasofya’nın yer aldığı İstanbul’un tarihi merkezine 35 km uzaklıktadır. İstanbul’un Büyükçekmece ilçesinde, Tüyap Fuar Merkezi’nin yanında yer alan otelin sağlıklı yaşam kulübü Marmara Denizi’nin panoramik manzarasına sahiptir. Oda kahvaltı konseptinde hizmet veren ve bedensel engelli odası da bulunan tesisteki ala carte restoran, kapalı restoran ve bar ise her türlü yeme-içme ihtiyacına cevap verebilecek kapasitededir.

Fuar ve kongre oteli Kaya Istanbul Fair Covention.

Otelde yararlanabilecek diğer bölümler ve hizmetler ise açık ve kapalı yüzme havuzu, hamam ve masaj hizmetleri, doktor, kuaför, güzellik salonu, fotoğrafçı, market, otopark ve araç kiralama olarak sayılabilir. Konferanslar, kongreler, çeşitli organizasyonlar ve toplantılar için uygun bir ortam sağlayan otel, özellikle iş amaçlı konaklama ihtiyaçlarını gidermek isteyen kişiler ve kurumlar açısından uygun bir seçenek.

Detaylı bilgi için; Kaya Istanbul Fair Covention

 

The Green Park Pendik Hotel & Convention Center

THE GREEN PARK PENDİK HOTEL & CONVENTION CENTER

The Green Park Pendik Hotel & Convention Center, Türkiye’nin en büyük kongre otellerinden biridir. Hava, kara, deniz ve tren yolu ulaşımına elverişli tesisimiz aynı anda 9000 kişiye hizmet verebilecek kapasitededir. Modern ve ferah tasarımı, geniş fuaye alanları, tamamı gün ışığı alan toplantı salonları, son teknolojiye sahip teknik ekipman desteği ve hepsinden önemlisi toplantı ve kongre servisi için özel eğitimli personeli ile kategorisinin en iyi tesislerindendir. 5 ayrı koridorda yer alan manzaralı ve teraslı toplantı salonlarımız, farklı amaçlara uygun aktivite alanlarımız, misafirlerimize şehirde olduklarını unutturacak Adalar panoramasına sahip Odalarımız ve Restoranlarımız ile konuklarımıza şehrin trafiğinden kaçarak işlerine odaklanma imkânı sunuyoruz. Küçük toplantılardan 1700 misafir katılımcılı kongre ve etkinliklere kadar ev sahipliği yapabilmektedir.

1500 kişi kapasiteli Oditoryumu ile tüm misafirlerine aynı anda tek salonda toplantı yapabilmesine olanak sağlamaktadır.

Toplam 541 oda, 1150 yatak kapasitesine sahip Otel, 1500 kişi kapasiteli Oditoryumu ile tüm misafirlerine aynı anda tek salonda toplantı yapabilmesine olanak sağlamaktadır. Ayrıca yüksek katılımcılı grupların bölünerek workshop aktivitelerini gerçekleştirebilmeleri için farklı kapasitelerde 55 adet toplantı salonu da otelde mevcuttur.

Detaylı bilgi için; The Green Park Pendik Hotel & Convention Center

WOW AIRPORT HOTEL

Bakırköy’de yer alan otel, şehir merkezine 16 km mesafede bulunmaktadır. İstanbul Dünya Ticaret Merkezi, İstanbul Fuar Merkezi, Atatürk Havalimanı ve CNR Expo Fuar Merkezi ise tesise 1 km uzaklıkta bulunmaktadır. Otelin sigara içilmeyen odaları da dahil 360 odasında interaktif düz akran TV yer almaktadır. Ayrıca odalardaki yatakların başucunda yer alan tek bir düğme ile odaların aydınlatmasını ve ısısını kontrol etmek mümkündür.

WOW Airport Hotel, İstanbul’un önemli noktalarına yakınlığı ile dikkat çekiyor.

Ücretsiz wi-fi bağlantısı ve ücretsiz otopark gibi imkânlar sunan tesis, havaalanı servisi ve hemen yanında bulunan metro istasyonu sayesinde dilediğiniz her yere kolay bir şekilde ulaşabilmenizi sağlamaktadır. Engelli konuklar için sağlanan çeşitli olanaklar, fitness merkezi, restoran otelin öne çıkan diğer hizmetleri olarak gösterilebilir. Özellikle verilen açık büfe kahvaltıda sunulan çeşitli hamur işleri ve diğer ikramlar dikkatinizi çekebilir. Gelişmiş imkânlar sunan spor salonu, sağlık kulübü, Fin saunası, mermer hamam, aromaterapi ve çeşitli masaj olanakları da dikkat çeken diğer hizmetler olarak sıralanabilir.

Detaylı bilgi için; WOW Airport Hotel

Holiday Inn Istanbul Airport, şirketlerce sıklıkla tercih ediliyor.  

HOLIDAY INN ISTANBUL AIRPORT

İş dünyasının kalbinde ve çok stratejik bir konumda yer alan Holiday Inn Istanbul Airport, Atatürk Havalimanı’na ve iş merkezlerine yakınlığı sayesinde konaklama ve toplantıları için şirketlerin tercihi olmaya devam ediyor. Müzeler, cami, tarihi alanlar yakınında bulunan otel; buhar odası, spa salonu, tedavi odası sunmaktadır. 2007 yılında açılmış olan tesis, Avrupa mimarisi ve modern imkanların eşsiz bir bileşimidir. Otelin çevresinde alışveriş merkezi, mağazalar, fuar alanları vardır. Holiday Inn Istanbul Airport, ücretsiz Wi-Fi, kişisel iklim kontrolü, laptop tipi bir kasa, çift camlı pencereler, direkt telefon ile donatılmış 330 oda sunmaktadır.

Holiday Inn Istanbul Airport, kurumsal müşterilerine birçok ayrıcalık sağlıyor. 

İstanbul şehrinin gezilecek yerlerine kolayca ulaşabileceğiniz otelin odalarında ücretsiz banyo malzemeleri, yumuşacık bornozlar ile donatılmış özel banyolar vardır. Restoranlarında uluslararası yemekleri sunulan Holiday Inn Istanbul Airport’un misafirleri Atatürk havalimanına arabayla 15 dakikada ulaşabilir. Otelde kalan misafirlere sağlık merkezi, sağlık kulübü, sıcak küvet ve buharlı hamam, Türk hamamı, masaj sunulur. Otelin sunduğu çeşitli imkanlar arasında fitness dersleri, spor salonu, fitness merkezi vardır.

Detaylı bilgi için; Holiday Inn Istanbul Airport

 

Şehir oteli olarak tasarlanan Dedeman Otel.

DEDEMAN OTEL İSTANBUL

Şehir oteli olarak tasarlanan Dedeman Otel İstanbul, 30 yılı aşkın kazandığı deneyimini dünyanın her yerinden ağırladığı konuklarıyla paylaşmaya devam ediyor. Modern şehrin kalbinde konumlanmış iş dünyasının merkezinde yer alan, büyük alışveriş merkezlerine sadece birkaç dakika mesafede bulunan Dedeman Otel İstanbul, konforlu 325 odası ve yüksek teknolojiye sahip 16 toplantı salonu ile iş veya turistik amaçlı seyahat edenler için mükemmel bir seçim.

Toplantı ve sosyal etkinliklerin adresi Dedeman Otel İstanbul.

Dedeman İstanbul’un çok amaçlı ve geniş toplantı salonları, profesyonel toplantı ve teknik personeli sayesinde ihtiyaç ve beklentilerinizin üzerinde bir hizmet vermektedir. Tüm toplantı salonlarında çeşitli kurulum alternatifleri sunarak etkinlikleriniz için esneklik sağlamaktadır. Her salon; gala yemeği, toplantı, konferans, kokteyl, workshop veya yönetim kurulu toplantılarınız için istediğiniz doğrultuda düzenlenmekte ve salonlar kombine edilebilmektedir. Etkinliğinizin büyüklüğü ne olursa olsun; profesyonel servis ekibi, 12 tane toplantı salonunda toplamda 5 ila 1.100 katılımcı, düğünlerde maksimum 800 katılımcıya hizmet verebilmektedirler.

Detaylı bilgi için; Dedeman Otel İstanbul

İstanbul – Bursa çevre yolu üzerinde konumlan Anemon Hotel Eskişehir.

ANEMON OTEL ESKISEHIR

Eskişehir’de bulunan otel şehir merkezine 3 km mesafede bulunur. Anemon Eskişehir, misafirlerine iş, turizm ve eğlence odaklı konaklama imkanı sunmaktadır. Otelde, 1 presidental suit,5 executive suit, 6 junior suit ve 2 bedensel engelli odası ile toplam 174 oda bulunur. Tesiste, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, jakuzi, buhar odası, aerobik ve pilates salonu, fitness salonu, 3 adet masaj odası ve 3 adette Uzakdoğu masaj odası, kuru temizleme, çamaşırhane bulunur. Odalarda, klima, telefon, kablosuz internet, uydu, TV, kasa, minibar, banyo yer alır.

Anemon Eskişehir Hotel’in lüks odalarının bazılarında özel spa küveti mevcut.

Çatı katında bir restoran ve bar bulunmaktadır. Ayrıca lobisinde de bir restoran hizmet vermektedir. Türk ve Dünya mutfağının lezzetleri servis edilmektedir. Balo salonu, havuz başı ve kır konseptleri ile düğün ve davetler otelde yapılabilmektedir. Anemon Eskişehir Hotel’in lüks odalarının bazılarında özel spa küveti ve oturma alanı mevcuttur. Anadolu Havaalanı, Anemon Eskişehir Hotel’e araçla 10 dakika uzaklıktadır. Tesis bünyesinde ücretsiz otopark yer almaktadır.Eskişehir’de bulunan bu otel ücretsiz Wi-Fi, açık ve kapalı havuz, spor salonu ve spa ile hizmet vermektedir. Klimalı odalar zarif bir şekilde döşenmiş olup uydu TV ile donatılmıştır.

Detaylı bilgi için; Anemon Hotel Eskişehir

 

Nippon Hotel, Taksim’e yaklaşık 500 metre mesafede.

NIPPON HOTEL

İstanbul’da Taksim Meydanı’na yakın bir yerde bulunmaktadır. Taksime yaklaşık 500 metredir. Dolmabahçe Sarayına 1,5 km, Galata Kulesine 2.2 km mesafededir. Otel 171 odalı ve 9 katlıdır. Otelde 2 restoran, spor salonu, 24 saat açık ofis, gidiş-dönüş havaalanı servisi, 24 saat açık resepsiyon, lobide kahve servisi hizmetleri sunulmaktadır. Kablosuz internet ve otopark hizmetleri ücretsiz olarak verilmektedir. 10 kilo ağırlığa kadar evcil hayvanlar otele kabul edilmektedir. Fitness salonu ve spor salonu, bilgisayar salonu, konferans salonu ve 7 adet toplantı salonu bulunmaktadır.

Nippon Hotel’in restoranındaki yemekler Türk ve dünya mutfağının seçme lezzetleridir.

Nippon’un odalarında klima, düz ekran TV, mini bar, mini mutfak, spa küvetli banyo ve modern mobilyalar bulunmaktadır. Ailelere yönelik çocuklar için ücretsiz beşik ya da yatak temin edilmektedir. Otelin restoranında kahvaltı açık büfedir. Restorandaki yemekler Türk ve dünya mutfağının seçme lezzetleridir. Otelde,10 Suit,7 Superior Corner Deluxe,152 Superior olmak üzere toplam 169 oda bulunmaktadır. Nippon ve Park Cafe Restaurant, Patisserie, Snack Bar, Kafeterya, Looby Bar, Havuz Bar, Cafe Sakura yerlerde yeme içme imkanından yararlanılabilinir.

Detaylı bilgi için; Nippon Hotel

 

The Plaza Hotel Istanbul, hem iş hem de eğlence odaklı seyahatlere hitap ediyor.

THE PLAZA HOTEL ISTANBUL

İstanbul’da Balmumcu’da yer alan otel, hem iş hem de eğlence odaklı seyahatlere hitap etmektedir. Otel Atatürk Havaalanı’na 30 km, Dünya Ticaret Merkezi’ne 25 km, Esenler Otogarı’na 16 km, Gayrettepe Metre İstasyonuna 3 km, Dolmabahçe Sarayı’na 4 km mesafededir. Otelin odalarında, televizyon, uydu yayını, klima ücretsiz kablosuz internet, ketle, mini bar, çay- kahve seti ve çalışma masası yer almaktadır. Ayrıca tesis içerisinde ücretsiz otopark bulunmaktadır. Resepsiyon 24 saat boyunca hizmet vermektedir. Otelin bünyesinde bulunan spa merkezi, hamam, buhar odası, masaj uygulamaları ve sauna ile konuklarını rahatlatmaktadır.

The Plaza Hotel İstanbul, boğaz manzarasıyla da dikkat çekiyor.

Spor yapmak isteyenler için ise tüm gün açık tam donanımlı fitness center bulunmaktadır. Yemek salonunda sabah kahvaltısı açık büfe olarak servis edilmektedir. Otelde doktor, kafe, kuaför, kuru temizleme, çamaşırhane ve şehre ulaşım hizmetleri de vardır. 235 oda ve 474 yataktan oluşmaktadır. 143 standart oda, 1 apart oda, 22 sigara içilmeyen oda, 116 Superior Oda, 22 Executive Oda, 13 Corner Suite, 6 King Suite, 2 balayı suiti, 3 Executive Corner Suite, 2 Honeymoon Suite, 3 Club Suite, 1Engelli Odası, 44 Club Odası, Şehir ve Boğaz manzarası mevcuttur.-

Detaylı bilgi için; The Plaza Hotel Istanbul

Turizm Günlüğü Haber – Yazar Göksal Serdar – 27 Temmuz 2018

Genel